728 x 90

Обновиха Lada Largus за 2021 година

Руският производител Авто ВАЗ публикува първа снимка на фейслифт версия за Lada Largus. Моделът ще тръгне в продажба в първите месеци на 2021 година. Не се споменава за технологични подобрения, но визуално комбито е получило сериозно обновена предна част. Там откриваме дизайн в стила на останалите представители на марката. Руснаците споменават, че Largus е един

Руският производител Авто ВАЗ публикува първа снимка на фейслифт версия за Lada Largus. Моделът ще тръгне в продажба в първите месеци на 2021 година.

Не се споменава за технологични подобрения, но визуално комбито е получило сериозно обновена предна част. Там откриваме дизайн в стила на останалите представители на марката.

Руснаците споменават, че Largus е един от най-добре продаващите се модели на фирмата към частни клиенти.

През 2019 година Lada представи бигоривна версия на Largus, която работи както с бензин, така с метан. Возилото е снабдено с бутилка за газ, която е скрита в пластмасов кожух и се помещава по стара традиция в багажника. Автомобилът е комплектован с 1.6-литров двигател със 105 к.с., който работи с 5-степенна ръчна кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт