www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Volvo V40 стартира от 43 200 лв. с ДДС

18.06.2012 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: | 1578 прочитания
A+ | A-

Първите клиенти вече направиха своите поръчки за поредния хитов модел на шведите

Ценaтa на новото Volvo V40 започва от 43 200 лв. с ДДС. Интересът към модела е огромен и първите клиенти вече направиха своите поръчки. Петвратият хечбек беше представeн за първи път в началото на тази година на автомобилното изложение в Женева. Официалното представяне в България се очаква през месец септември. Всеки клиент на модела получава в допълнение 5 години гаранция и услугите Premium service и Door to door.
Новото Volvo V40 притежава всички изискани и същевременно функционални черти на скандинавския дизайн - изчистени, елегантни линии, материали от най-високо качество, както и интуитивни, съвременни технологии. Моделът впечатлява и най-големите критици с ослепителния си ектериор, завършващ с изваяна задница, допълнително подчертаваща широката стабилна стойка на автомобила. Очертанията на покрива създават усещането, че колата е наклонена напред – готова за „излитане“, докато иновативните LED светлини засилват усещането за индивидуализъм и високотехнологичен дизайн.
Новото Volvo V40 впечатлява и с интериора, който е изцяло проектиран за удобството на пътниците и е със силен акцент върху ергономичността, комфорта и удоволствието от шофирането. Широкото табло, заедно с плавно извития дизайн на вратите, създават усещането за простор като в лимузина, а богатия избор на материали и цветове увеличава усещането за лукс и качество на изработката.
Няма да бъде изненада за никого, ако кажем, че новото Volvo V40 е най-безопасният Volvo модел. Автомобилът се предлага с вече познатите системи за сигурност като BLIS, Roll Over Protection System, Inflatable Curtains, WHIPS, Adaptive Cruise Control, Collision Warning with Auto Brake, Pedestrian Detection, City Safety и Driver Alert Control. Нещо повече – V40 се появява на пазара с нова революционна система за сигурност - Pedestrian Airbag Technology – въздушна възглавница за пешеходци. Тя функционира с помощта на сензори, монтирани в предната броня. Те регистрират възникването на физически контакт между автомобила и пешеходеца. Тогава предният капак на V40 се отваря и едновременно се повдига нагоре от раздуващата се въздушна възглавница. Напълно раздутата въздушна възглавница покрива зоната под отворения преден капак плюс една трета от предното стъкло и долната част на А-колоната, за да предпазят максимално пешеходеца от наранявания.
Не е за подценяване и богатата гама двигатели, с които се предлага новото Volvo V40. Агрегатите предлагат мощности от 115 к.с до впечатляващите 254 к.с., с които авомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6,7 секунди. Всяко V40 е оборудвано със start/stop технология и система за регенериране на спирачната енергия, независимо дали колата е с механична или автоматична скоростна кутия.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ