www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Най-голямото офроуд събитие наближава

16.08.2010 | Авто новини: Авто Спорт » Офроуд | Автор: | 171483 прочитания
A+ | A-

От 3 до 6 септември местността “Копривките” в прохладните Родопи край Пловдив ще е домакин на ARENA OFFROAD 2010 – най-мащабното мероприятие в сферата на офроуда за 2010 г. ARENA OFFROAD 2010 ще бъде домакин на три грандиозни събития: „Трети национален офроуд събор”, Международно офроуд състезание „Балкан Офроуд Маратон” и специализираното изложение Offroad & Outdoor.
След две изключително успешни издания на Националния оф-роуд събор, организиран от Offroad-Bulgaria.com, в Белоградчик и Приморско, третото мероприятие ще бъде в китните и прохладни зелени покрайнини на Пловдив. Намиращ се в сърцето на България, съборът отново ще привлече хилядите фенове на офроуда от всички краища на страната. Гостите и посетителите ще бъдат настанени в специално обособен лагер, а по-претенциозните ще могат да се настанят в някой от многобройните хотели в района.
Тази година ARENA OFFROAD 2010 ще е домакин
на официалния старт и първите състезателни дни на международното състезание “Балкан Офроуд Маратон”, което се провежда между 4 и 11 септември и ще прекоси България и Гърция. Офроуд състезанието ще привлече десетки участници с мотоциклети, ATV и джипове както от България, така и от другите две страни-домакини, а също Румъния, Австрия, Германия, Италия и др.
В допълнение, на мястото на провеждане на оф-роуд събора ще се проведе и любителска оф-роуд надпревара тип траял с високопроходими автомобили.
На изложението “Offroad & Outdoor” в непринудена атмосфера,
заинтересованите фирми ще могат да представят най-новите си продукти и услуги на хиляди потенциални клиенти.
Изложението е подходящо за компании предлагащи 4х4 автомобили, мотоциклети, ATV, гуми, масла, части, аксесоари, дрехи, къмпинг и лайфстайл екипировки, ловно-рибарски принадлежности, автомобилна електроника (GPS, аудио-видео и др.), оборудване за оф-роуд, спорт, туризъм и др.
За участници, гости и изложители ще са на разположение множество удобства
– ток, вода, WC, безплатен високоскоростен WiFi интернет, няколко кетъринг зони с разнообразни храни и напитки, а за желаещите да останат и да нощуват ще се погрижим да получат най добрите условия в специално подбран хотел недалеч от зоната на мероприятието.
Очакваният поток от посетители е между 7000 и 10 000 души. Немалка част от тях ще останат да нощуват в специално обособен къмпинг, или ще се възползват от хотелите и почивните бази в района.
За добро настроение на всички ще бъдат изградени и специални зони за забавления, игри и томболи, сцена с музика на живо, мултимедия и детски забавления, а кетъринг фирмата ще се погрижи скарата и бирата да не свършат в специално изградените хранителни блокове.
Организатори на ARENA OFFROAD 2010 са Gladiator Offroad Technik, интернет порталът OFFRoad-Bulgaria.com и списание OFF-road BG.
Повече информация за събитието ще откриете на www.arena-offroad.comНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "