www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

За градски чеда: MINI Hyde Park и MINI Green Park

19.04.2012 | Авто новини: Автоновини » Представяния | Автор: | 1175 прочитания
A+ | A-

Както MINI определя облика на градските улици, така и те определят структурата и жизнения ритъм на целия град: кралските паркове в сърцето на Лондон. От десетилетия те са спасителни зони за отдих и забавления насред забързания ритъм на космополитния град. Специалните дизайн модели MINI Hyde Park и MINI Green Park, носещи имената на едни от най-известните кралски градини на Лондон, по особено стилен начин изразяват връзката с британските традиции и начин на живот. Ексклузивните цветови комбинации и оборудване им придават едновременно класическо и спортно излъчване. С тези изразителни автомобили MINI за пореден път поставя атрактивни акценти по отношение на индивидуалността, които изпъкват и в урбанистичната среда на други големи градове.
Хармонично съгласуваните дизайнерски елементи за екстериора и интериора гарантират стилно и изразително излъчване както на MINI Hyde Park, така и на MINI Green Park. И двата дизайнерски модела се предлагат в целия свят за MINI и MINI Clubman. В зависимост от пазара изборът е от до 4 двигателя: MINI Cooper и MINI Cooper Clubman с 90 кВт/122 к.с., MINI Cooper D и MINI Cooper D Clubman (82 кВт/112 к.с.), MINI Cooper S и MINI Cooper S Clubman (135 кВт/184 к.с.), както и MINI Cooper SD и MINI Cooper SD Clubman (105 кВт/143 к.с.). Всички двигатели серийно се оборудват с 6-степенна механична скоростна кутия, а като опция се предлага и 6-степенна автоматична трансмисия.

MINI Hyde Park: Класическо отражение на британския начин на живот
За излъчването на MINI Hyde Park е характерна ненатрапчивата екстравагантност. Дискретният цвят на каросерията Pepper White е комбиниран с предлагания за пръв път за покрива и корпусите на страничните огледала цвят Hot Chocolate. Друга особеност на цветовото оформление на MINI Clubman е лакирането на долните задни колони в цвета на каросерията. В тон с контрастните цветове на MINI Hyde Park са и лентите върху предния капак и страничните панели в цвят Hot Chocolate. Допълнителен акцент поставят и прозрачно-белите стъкла на мигачите.
В интериора на MINI Hyde Park класическото и в същото време хармонично цялостно излъчване се подчертава от повърхностите в цвят Pepper White. За тапицериите на седалките и опционалните вътрешни декоративни елементи Colour Line се предлага цялата гама от оборудване за MINI и MINI Clubman. Особено хармоничното оформление на интериора се осигурява от седалките в изпълнение текстил/ кожа респективно кожа Gravity, както и Colour Line с цвят Carbon Black или Polar Beige и арматурно табло MINI Yours, покрито с кожа в цветовата комбинация черно/Polar Beige. С MINI Hyde Park британският производител на премиум малки автомобили продължава традициите на дизайнерски и Edition-модели, кръстени на квартали в Лондон. Паркът Хайд Парк с площ около 140 хектара с разположения в северозападната част Спийкърс Корнър е сцена на богата активност през свободното време в центъра на Лондон и в същото време приканващ към разходки зелен оазис между търговските центрове Кенсингтън и Оксфорд Стрийт. Той служи и като старт на ежегодното рали за „олдтаймери” London Brighton Run. В рамките на Олимпийските игри през 2012 година в столицата на родината на MINI в Хайд Парк ще се проведат състезанията по триатлон и плуване на дълги разстояния.

MINI Green Park: Посланик на традиционния спортен дух
Ексклузивното оформление на MINI Green Park изразява традиционната британска страст към спортните надпревари. При този модел цветът British Racing Green на покрива и корпусите на страничните огледала е в чаровен контраст с лаковото покритие на каросерията в цвят Pepper White. Лентите по предния капак и страничните панели в цвят British Racing Green, както и прозрачно-белите стъкла на мигачите подчертават излъчването на класически спортен дух. И при този модел долната част на задните колони на MINI Clubman е в цвета на каросерията. И при MINI Green Park ориентираното към външния дизайн оформление на интериора се осигурява от повърхностите в цвят Pepper White. И тук идеално допълнение към дизайна са седалките в черно или Polar Beige, опционалния Colour Line в Carbon Black или Polar Beige, както и арматурното табло MINI Yours, покрито с кожа в цветовата комбинация черно/Polar Beige. Като алтернатива се предлагат и всички други варианти, както и всички опции от гамата от допълнително оборудване за MINI и MINI Clubman.
MINI Green Park дължи името си на зоната за отдих, разположена непосредствено до Бъкингамския дворец. Паркът с площ около 19 хектара е централната част от вътрешноградския зелен пръстен, който включва още Хайд Парк и Сейнт Джеймс Парк. Благодарение на това тук има пътеки за разходки с дължина около четири километра през кралските паркове, които се простират от двореца Кенсингтън за запад до Даунинг стрийт на изток.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ