www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Списание на Infiniti вече и на iPad

22.07.2010 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: | 47202 прочитания
A+ | A-

Клиентското списание на Infiniti adeyaka, носител на многобройни награди, вече може да се изтегли от Apple iTunes Store (www.apple.com/itunes) във версия, разработена за наскоро излезлия iPad на Apple.
Приложението включва 25 минути видео и над двеста снимки в допълнение към анимациите на 360 градуса, представящи спецификациите на интериора и екстериора на пълната гама модели на Infiniti. Функцията за натискане и превъртане позволява на потребителите да преминават през зоните „Лоби“, „Салон” и „Галерия“, където ще намерят най-големия избор от специализирани статии, представени от който и да е автомобилопроизводител. Infiniti също така е интегрирала уникалната възможност за собствениците на iPad да изпращат по имейл или директно да споделят статии от версията на списанието за iPad в PDF формат, както и да ги публикуват в профила си в социалната мрежа Facebook.
Андреас Зигл, генерален мениджър „Глобални бранд иновации“ в Infiniti, споделя: „Новото приложение adeyaka за iPad предлага по-големи възможности на клиентите да взаимодействат с марката и да бъдат част от философията Total Ownership Experience на Infiniti по света”.
Новото приложение е направено от Köckritzdörrich – немска корпоративна издателска компания – от името на Infiniti, луксозната автомобилна марка от Япония. Приложението е не просто PDF версия на съществуващото печатно списание, разпространявано в Европа, Русия, Близкия Изток, Канада и онлайн (www.adeyaka.com), но се възползва от мултимедийните възможности на iPad.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ