www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Мобилен автосалон за БМВ Серия 1 пред The Mall

25.09.2011 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: | 1709 прочитания
A+ | A-

BMW Group има репутация на компания неразривно свързана с иновациите. Това е валидно, както за инженерните решения и технологии, така и за начините, по които компанията представя продуктите си и общува със своите клиенти и фенове. Кампанията за представяне на новото BMW Серия 1, например, започна повече от година преди първата поява на модела с кастинг за избор на лица за комуникационната кампания. Братята Лунд най-добре отговориха на мотото „Един произход. Два оригинала.” и сега са известни в целия свят, като лицата от едноименната кампания за въвеждане на пазара на новия премиум компактен автомобил.
През лятото на 2011 г. съвместно с двама артисти от Мюнхен BMW Group представи първият музикален филм „check my machine”, който пресъздава по артистичен начин процеса на производство на новия автомобил. През септември специалният Мобилен автосалон тръгна на обиколка из осем държави в Централна и Източна Европа, за да представи новия модел в неговата естествена среда – сърцето на големия град.
Мобилният автосалон на BMW ще бъде в България на 28 и 29 септември 2011 г. - пред централния вход на The Mall и ще приема посетители от 11:00 до 21:00 часа. Освен да се запознаят с характеристиките на новия модел, в Автосалона посетителите ще могат да заявят желание за пробно шофиране.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ