www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Българинът все по-често купува нови гуми онлайн

05.10.2020 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: | 3675 прочитания
A+ | A-

Засилване на интереса към онлайн пазаруването на гуми, показват последните данни за България  на водещия международен онлайн дилър на гуми Делтиком АГ, който е представен в 50 държави. От компанията споделят, че тази услуга е изключително популярна в Германия, Австрия, Румъния, Сърбия, Великобритания, Литва и други европейски държави.

Сложната ситуация с вируса Covid-19 и принудителната изолация промениха възприятията на най-скептичните потребителите и направиха пазаруването онлайн по-атрактивно. Доскоро голяма част от шофьорите  предпочитаха да отидат до физически магазин за гуми или пък да поръчат онлайн познат модел.

Като дилър, който оперира на европейския пазар, с над 500 милиона продажби на гуми годишно, Делтиком АГ посочва няколко допълнителни причини за повишаване на онлайн търсенето и покупка на гуми. Онлайн магазините за гуми предоставят на потребителите нещо, което няма как да се приложи при физическото пазаруване – огромен избор и инструменти за сравняване на параметри и цени.

„Потребителят, докато седи удобно вкъщи или в офиса, има достъп до масивна селекция гуми. Може да избира спокойно, без да се притеснява за своето здраве или да трябва да спазва дистанция, като може да поръча по всяко време. Друго предимство е наличието на много изгодни предложения и конкурентни цени на продуктите“, сподели Ивица Киров, който отговаря за клиентите от България в Делтиком АГ.Тагове: зимни гумиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ