www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Възстановиха движението по ремонтирания бул. "България" в София

14.09.2020 | Авто новини: Катастрофи » Пътна обстановка | Автор: Angel Sergeev | 2471 прочитания
A+ | A-

През изминалия уикенд, на 12 септември, беше възстановено изцяло движението по обновения участък на бул. “България“ от бул. “Тодор Каблешков“ до Околовръстен път в посока център.

Това лято бяха изцяло рехабилитирани и обновени в двете посоки участъците на бул. “България“ от бул. “Гоце Делчев“ до бул. “Тодор Каблешков“, както и от „Тодор Каблешков“ до Околовръстен път в посока кв. Бояна и от Околовръстен път до моста на р. Боянска /ул. “Даскал Стоян Попандреев“/. Извършен е и ремонт на надлеза над ул. “Васил Стефанов“.

Продължава работата по обновяване на тротоарите и обособяване на велоалея. Остава да се извърши рехабилитация на всички кръстовища, както и на детелината при Околовръстен път, което се предвижда да се направи през следващия строителен сезон.

След отварянето на движението по бул. “България“ ще започне изграждане на канализация по ул. “Боянски водопад“, която ще бъде затворена за пътни превозни средства. Изграждането на канализацията е част от разширението на бул. “Тодор Каблешков“, което се изпълнява в момента до ул. “Деян Белишки“.Тагове: ремонтНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ