www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Колко нарушения са нужни за отнемане на книжка? Питайте Константин Папазов! (видео)

23.06.2020 | Авто новини: Катастрофи » Безопасност | Автор: Angel Sergeev | 11412 прочитания
A+ | A-

През последните седмици социалните мрежи гъмжат от клипчета и снимки с нарушения на автомобил с регистрационен номер CB 4727 AC. Както колегите ни от АвтоПрес съобщиха вчера, машината принадлежи на Константин (Тити) Папазов.

В може би най-популярното видео от "поредицата" (прикачено по-долу, под текста) се вижда как Папазов е спрял на велоалея. След като велосипедист му прави забележа, коментарът от баскетболния треньор е просто "Бягай, бягай... не се обаждай!"

Днес пък попаднахме на още едно прясно видео с Папазов. Публикувано е във Facebook и на него се вижда как същият автомобил преминава на "тъмно" червен светофар и то при пресичащи в този момент пешеходци.

 

По-долу публикуваме коментар от потребител в социалните мрежи без авторска намеса:

"От записите на видео регистраторите, както и подадения сигнал от приложената във видеото снимка става ясно, че в последните 2 месеца автомобилът с рег. №: CB4727AC преминава 2 пъти на червено и паркира неправилно.

Не мога да не се запитам, колко ли още нарушения прави въпросният автомобил, които не са заснети?

А защо собственикът /предполагам и шофьор/ на луксозното возило все още разполага с книжката си?

И не на последно място, интересно ми е защо ние като обикновени граждани при нарушение, търпим солени глоби, взимат ни се точки, отнемат ни се книжките, свалят ни се номерата, а хора, като този продължават да са по улиците и да нарушават законите?

Не ми се иска да смятам, че понеже колата е собственост на популярна личност, /Константин Папазов/ и законите се тълкуват по съвсем друг начин или греша!?

Опровергайте ме, ако е така!!!"

Малко по-старо видео пък ни пренася в още един случай, в който същият автомбил минава отново на червен светофар. Самото видео сме качили отдолу, а под него е и коментарът на същия потребител в социалните мрежи.

"Твоята книжка, не само трябва да бъде отнета моментално, но и никога не трябва да ти бъде връщана!

Май, май след като стана притежател на 35% от акциите на дружеството в ликвидация, си се помислил за богопомазан....спокойно, НЕ СИ!

И тук е момента отново да задам няколко въпроса:

Какво беше наказанието за Папазов a.k.a ревльото, след спирането на велоалеята на ул. Георги С. Раковски?
Ще има ли санкция след записа в който се вижда, че колата на Папазов минава на червен светофар?
Камери нещо, а-у?
Нещо по въпроса за скоростта с която преминава, която очевидно не е 30км/ч. !?
Трябва ли някой невинен човек да загине, по подобие на Милен Цветков за да се отнеме книжката на този, който в от редица записи се вижда, че законите ги няма за нищо?
Къде е държавата и кога точно ще вземе отношение?"

Както от АвтоПрес припомнят, проверка с регистрационния номер на автомобила в платформата Гражданите изкарва десетки нарушения, регистрирани в последните около две години.

Е, питаме се и ние, кога ли тези нарушения ще бъдат регистрирани от органите на реда и ще бъдат взети необходимите мерки?
Тагове: наглецНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ