www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW: Плъг-ин хибридите комбинират най-доброто от два свята

12.06.2020 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 2772 прочитания
A+ | A-

В интервю Питър Нота, член на борда на директорите на BMW, Клиенти, Марки, Продажби, говори за преимуществата на Plug-in хибридите, бъдещето на технологията и за това какви са очакванията към регулаторите.

"Plug-in хибридите съчетават най-доброто от два свята. От една страна, в електрически режим можете да се движите из града много тихо и с нулеви локални емисии. От друга страна, двигателят с вътрешно горене разгръща пълния си потенциал при дълги пътувания," коментира Нота в интервю за прес портала на баварската марка.

"Тоест в комбинация двата двигателя предлагат оптимално съчетание от ефективност, динамика и комфорт. Един хибриден автомобил е подходящ за клиентите най-вече тогава, когато те например пътуват електрически до работното място, а понякога шофират и на дълги разстояния и поддържат в домакинството си само един автомобил. При редовно зареждане у дома и на работното място, шофирането на такъв автомобил е много по-изгодно в сравнение с автомобил с конвенционално задвижване," добавя той.Тагове: плъг-инНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ