www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дебют за обновения Hyundai Santa Fe - нов дизайн и платформа

03.06.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4691 прочитания
A+ | A-

Актуалното поколение Hyundai Santa Fe дебютира за първи път през февруари 2018 година. В известна степен неочаквано, корейската компания сега показа изключително задълбочен фейслифт за модела.

Най-важното е, че всъдеходът се качва на изцяло нова архитектура, която ще позволява монтирането на електрифицирани двигатели. Освен това, платформата ще донесе подобрения и по отношение на поведението на автомобила на пътя.

Визуално разликите също за огромни - особено в предната част, където нова масивна радиаторна решетка заменя досегашния панел. Нови са и фаровете, а отзад промените са по-малки.

Благодарение на новата технология за превключване на предавките на автоматичната кутия, интериорът се е сдобил с нов ротиращ селектор на трансмисията. Освен това, екранът на навигационната система е по-голям отпреди, а голяма част от материалите в кабината са подменени с по-качествени.

От Hyundai все още пазят в тайна подробностите около задвижващите агрегати на модела. 2021 Santa Fe влиза в продажба на нашия континент от септември тази година, когато трябва да разберем и повече за техническите детайли.

 Тагове: hyundaisanta feНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ