www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

50 000 безплатни аудио книги за 240 професионални шофьори у нас

27.05.2020 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Angel Sergeev | 2777 прочитания
A+ | A-

"Един камион книги" е инициатива, която има за цел да достави повече книги на професионалните шофьори в страната и чужбина.

Както съобщава kamioni.bg240 български шофьори на камиони ще получат специален подарък по случай 24 май – едномесечен достъп до аудио библиотека с над 50 000 заглавия. 

“Работата на професионалните шофьори е трудна и често самотна. В дългите часове на път и в дните далеч от близките книгите са добра възможност за тях да направят нещо забавно, интересно и полезно за себе си, а аудио вариантът наистина е подходящ, докато шофираш”, коментира Веселин Стоянов, управител на Транспрес, организатор на кампанията.

От компанията предоставят чрез игра в социалните мрежи ваучери за достъп до аудио библиотеката на Storytel с над 1000 произведения на български език и още 50 000 на английски. Могат да се включат всички професионални водачи с Категория С+E, без да е необходимо да се служители на Транспрес.

“Много хора не допускат, че има шофьори, които обичат книгите. Но сред българските професионалисти, които вече са близо 100 000, има хора с разнообразен профил. Голяма част от тях са любопитни, будни, отворени към новото, към технологиите, имат различни интереси, включително към литературата”, допълва Стоянов.Тагове: камионНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ