www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Hyundai загатна за Elantra N-Line

28.04.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5951 прочитания
A+ | A-

Съвсем наскоро Hyundai представи новото поколение на компактния си седан Elantra. Машината има изцяло нова визия, която е силно вдъхновена от по-големия Sonata.

Сега корейците загатнаха, че ще видим и по-спортна версия N-Line на модела. От фирмата пуснаха снимки на замаскиран прототип, от който са видни известни екстериорни промени.

Очаква се задвижването на Elantra N-Line да идва от 1.6-литров турбо мотор с 201 к.с. Очакваме най-разпространената версия да има 7-степенна автоматична трансмисия с два съединителя.

Припомняме, че новата Elantra е по-широка, по-дълга и стои по-ниско до земята от своя предшественик. Дизайнът е силно вдъхновен от новото поколение Sonata, като особено видимо това е в предната част.

Кабината също е изцяло променена и отново следва стандартите, които Hyundai зададе с новата Sonata. Дори и базовите модели разполагат с 8-инчов екран, а опционално може да се поръча и 10.3-инчов такъв.

В САЩ моделът ще се предлага с 2.0-литров бензин със 147 к.с., както и с нов 1.6-литров хибриден мотор със 139 к.с. Дали, кога и под каква форма Hyundai ще продава Elantra в Европа засега не е ясно.Тагове: hyundaielantraНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ