www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

В битката с COVID-19: Volvo дари автомобили на най-натоварените болници в страната

07.04.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 9918 прочитания
A+ | A-

Шведската автомобилна марка Volvo и официалният вносител за България – Мото-Пфое, се отзоваха с безвъзмездна помощ за едни от най-натоварените болници в страната. ВМА и Александровска болница в столицата, както и УМБАЛ „Св. Марина“ във Варна, УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив и УМБАЛ Бургас, получиха Volvo автомобили навръх международния ден на здравето и празника на здравните работници, 7 април. С този жест Мото-Пфое и Volvo изказват признателност към труда на лекарите и съпричастност към тяхната отдаденост в борбата с пандемията.

Volvo автомобилите бяха предадени официално на ръководството на болниците, спазвайки всички препоръки за физическа дистанция между участниците. Те ще бъдат на разположение денонощно в продължение на един месец и ще се използват за превоз на лекари и медицински персонал, по преценка на самите болници.

„Искам да споделя, че се наблюдава изключителна мобилизация на всички, които искат и могат да помогнат. Днес имаме щастието да получим подкрепа и от Volvo и Мото-Пфое. Изключително сме им благодарни за безвъзмездно предоставените автомобили, които са наистина страхотни.“, сподели ген. Мутафчийски по време на приемането на ключовете.Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ