www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Обновиха лекотоварния Mercedes-Benz Vito

10.03.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Jordan Lukanov | 1072 прочитания
A+ | A-

Обновиха лекотоварния Mercedes-Benz Vito

Проверен във времето като лекотоварен "професионалист" в сферата на дребния бизнес, търговията и сервизното обслужване - в основата на успеха на автомобила Mercedes-Benz Vito стоят неговата универсалност, гъвкавост и балансирано съотношение "цена-качество". В резултат на комплексното обновяване той е станал още по-привлекателен.

Особен интерес представлява притежаващия нулеви вредни емисии в своята експлоатация eVito Tourer с високомоментен електрически силови агрегат и запас за преход от 421 км, както и новото поколение икономични и мощни четирицилиндрови дизелови двигатели от фамилия OM 654. Рестайлингът е засегнал още информационно-развлекателната система и спомагателните системи, както и дизайна.

Новият Mercedes-Benz Vito ще бъде достъпен за поръчка в Германия от 16 март 2020 година. Цената на модел от базово ниво - фургонът Vito в изпълнение Worker, съставлява €22 598, включително данъците. eVito Tourer ще се появи в Германия през лятото на тази година.


Обновиха лекотоварния Mercedes-Benz VitoОбновиха лекотоварния Mercedes-Benz VitoОбновиха лекотоварния Mercedes-Benz VitoОбновиха лекотоварния Mercedes-Benz Vito

Тагове: ОбновихалекотоваренMercedesBenzVitoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ