www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Американските марки Dodge и RAM са вече официално представени у нас

09.03.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 2694 прочитания
A+ | A-

IND Commerce, вносителят на Hyundai за България, обяви, че вече ще продава официално и продукти на фирмите Dodge и RAM. Американските марки ще имат свой дилър у нас за първи път от доста време, а освен това съвсем скоро ще могат да се похвалят и със специален сервизен център.

В търговския и сервизен център на IND Commerce в София, „Околовръстен път“ 260, вече могат да бъдат разгледани първите автомобили от моделната гама на RAM, както и моделът Dodge Durango, който предлага 7 места и завидна мощ, благодарение на 5.7 HEMI двигател.

„За нас е удоволствие и привилегия да върнем на българския пазар легендарните американски марки, давайки възможност на техните почитатели да се насладят на несравнимите им възможности и неповторимата емоция от шофирането на тези дръзки и мощни автомобили, които са не само превозно средство, но и същевременно стил и начин на живот," коментира Марин Марков, бранд мениджър.

Първото публично представяне на RAM и Dodge ще бъде на 14 и 15 март 2020 г., когато марките ще вземат участие в Off-Road Fest в Кърджали.Тагове: dodgeНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ