www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Харисън Форд в "Дивото зове" на голям екран (трейлър)

21.02.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2387 прочитания
A+ | A-

Харисън Форд в "Дивото зове" на голям екран (трейлър)

Базиран на легендарния роман на Джек Лондон, „Дивото зове“ е едно несравнимо кино изживяване. На голям екран оживява историята на Бък, сърцато куче, чийто спокоен живот се преобръща, когато е откъснат от дома си в Калифорния и отведен в дивите земи на Юкон по време на златната треска. Бък ще се отправи на невероятно пътешествие, което ще му помогне да открие истинското си място в света и да стане свой собствен господар.
 
Използвани са най-новите визуални ефекти и технологии, за да бъдат пресъздадени животните напълно фото-реалистично и като напълно емоционално автентични образи. Харисън Форд, един от най-любимите и популярни актьори, е в главната роля на Джон Торнтън, чиято среща с кучето Бък ще се окаже съдбовна.

Участват също и Дан Стивънс („Имението Даунтън“), Карън Гилън („Пазители на галактиката“, „Джуманджи“) и Брадли Уитфорд („Бягай“). Крис Сандърс („Как да си дресираш дракон“) режисира по сценарий на Майкъл Грийн („Убийство в Ориент Експрес“). Операторската работа е поверена на двукратния носител на Оскар® Януш Камински („Списъкът на Шиндлер“, „Спасяването на редник Райън“).

"Дивото зове"
Премиерна дата в България: 21 февруари 2020 г.
Оригинално заглавие: THE CALL OF THE WILD
Времетраене: 100 мин.
Продуценти: Ъруин Стоф, Джеймс Манголд
Сценарий: Майкъл Грийн, базиран по романа на Джек Лондон
Режисьор: Крис Сандърс
Оператор: Януш Камински
Музика: Джон Пауъл
В ролите: Харисън Форд, Дан Стивънс, Карън Гилън, Брадли Уитфорд, Омар Сай.Харисън Форд в "Дивото зове" на голям екран (трейлър)

Харисън Форд в "Дивото зове" на голям екран (трейлър)Харисън Форд в "Дивото зове" на голям екран (трейлър)Харисън Форд в "Дивото зове" на голям екран (трейлър)

Тагове: Харисън ФордДивото зовеголям екрантрейлъртрейлър

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ