www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Празник с безплатно каране на кънки и много награди в София

20.02.2020 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 940 прочитания
A+ | A-

Празник с безплатно каране на кънки и много награди в София

За 27-а поредна година „Българска федерация спорт за всички” организира Зимно предизвикателство, което по традиция събира стотици желаещи за спорт. Тазгодишното събитие ще се проведе безплатно на 22 февруари (събота) от 12:00 часа на ледена пързалка „Юнак”, в центъра на София.

Проявата е без състезателен характер, а целта на този спортен празник е да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на зимни спортове. За всички, които искат да се включат, организаторите от БАСВ са приготвили много награди и изненади, като кънките и ползването на пързалката са безплатни!

Подобни зимни предизвикателства се правят и в други градове в страната като: Благоевград, Пловдив, Троян, Варна, Силистра, Враца, Чирпан, Ямбол и други. Събитието е част от Националната програма за физическа активност и развитие на българското население БУЛФАР и се провежда ежегодно от 1994 година. Инициативата е с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта.
 
„Каним всеки, който иска да се забавлява и да кара кънки на ледената пързалка „Юнак” в съботния ден. Няма ограничения за възраст. От 12:00 до 18:00 часа ще бъде празникът, като чрез томбола ще раздадем много награди. Освен това сме поканили и известни спортни личности, които да се включат в зимното предизвикателство”, сподели председателят на БАСВ Десислава Илиева.


Тагове: ПразникбезплатнокаранекънкимногонаградиСофияпързалка

СнимкиОще по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ