www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

На изложението в Ню Делхи дебютира джипката Tata Sierra

12.02.2020 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1074 прочитания
A+ | A-

На изложението в Ню Делхи дебютира джипката Tata Sierra

Новият кросоувър Tata Sierra се оказа концепт, който възражда името на тривратия ван, произвеждан през 90-е години на миналия век. Между другото, дизайнерите са направили препратка и към външността на старата Sierra.

Прототипът притежава четири врати - шофьорска, багажна и две пасажерски, едната от които е на релси. Седалките на втория ред във ванчето с лекота се трансформират като продължение на багажника.

От носа до опашката на Tata Sierra разстоянието е около 4,2 метра, което е сравнимо с Hyundai Creta, например. Интериорът в Tata-а е лишен от аналогови бутони и превключватели.

Цялото управление е поверено на цифрови прибори. Високите технологии дизайнерите са съвместили с елементи от истинско дърво.

Кросоувърът се базира на платформата Agile Light Flexible Advance, която се явява собствена разработка на Tata. Тя е разчетена и за ДВГ, и за елмотори.

Показаният концепт се явява "електричка", но всички нейни характеристики засега се пазят в тайна. Серийното производство на модела върху това шаси се планира да бъде организирано след две години.


На изложението в Ню Делхи дебютира джипката Tata SierraНа изложението в Ню Делхи дебютира джипката Tata Sierra

Тагове: ИзложениеДелхидебютджипкаTataSierra

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ