www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Концептът Hongqi E115 отива на конвейер

03.02.2020 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 2218 прочитания
A+ | A-

Концептът Hongqi E115 отива на конвейер

Китайската компания Hongqi, известна като производител на ръководителите в държавата, ще пусне в серия джипката E115, концептуалната версия на която беше представена по време на Автосалон Франкфурт 2019. Върху дизайна на електрическия модел е работил бившият шеф-дизайнер в Rolls-Royce Жил Тейлър. Благодарение на него в Hongqi E115 има масивна предна "решетка", стилна светодиодна оптика и съединени в широка светодиодна лента задни фарове.

Концептът притежава масивни джанти, видеокамери вместо странични огледала... И много хром. Интериорът във Франкфурт не беше показан, но може да не се съмняваме, че в серийния Hongqi E115 ще има минимум два цифрови дисплея и скъпа кожа.

Що се касае силовата установка, то, както вече беше казано, Hongqi E115 е електрически кросоувър. Бройката на елмоторите обаче не е известна засега. За концепта се съобщаваше, че ускорява от място до "стоте" за по-малко от 4,0 секунди, а едно зареждане на батерията стига за 600 км пробег. Серийната версия на Hongqi E115 ще бъде представена още през 2020 година.


Концептът Hongqi E115 отива на конвейер

Тагове: КонцептHongqiE115конвейерелмобилелектрически кросоувър

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ