www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

CES 2020: Глобални решения за мобилност от Bridgestone

07.01.2020 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 1466 прочитания
A+ | A-

CES 2020: Глобални решения за мобилност от Bridgestone

Bridgestone анонсира, че за първи път ще вземе участие в ежегодното Изложение за потребителска електроника (Consumer Electronics Show - CES), което ще се проведе в Лас Вегас между 7 и 10 януари 2020 година. Като част от интерактивната си демонстрация, компанията ще насочи вниманието към редица решения за мобилност, които дават възможност за автономно бъдеще с акцент върху разширена мобилност, подобрена безопасност и повишена ефективност.

По време на изложението CES 2020 Bridgestone ще представи множество високотехнологични решения за мобилност, включително:
- Безвъздушни гуми Bridgestone за удължена мобилност - Bridgestone надгражда своята 90-годишна лидерска позиция в сферата на продуктовите иновации с разработката на гуми, които дават възможност за безопасна и непрекъсната мобилност. В рамките на изложението, компанията ще представи своята гама съвременни безвъздушни гуми, концепции за лична мобилност и приложения за търговски автопаркове. Bridgestone ще демонстрира комбинацията от протектор и колело при безвъздушните гуми, която създава устойчива структура с висока якост. Този дизайн елиминира необходимостта гумите да бъдат пълни с въздух и реално изключва опасностите, свързани със спукани гуми. В допълнение Bridgestone ще представи и решение за безвъздушни еластични гуми и колела на лунен роувър, който в момента компанията разработва за международната космическа мисия.

- Проактивна интелигентна технология за гуми с подобрена безопасност – Съвременната технология за мобилност не знае какво се случва в гумата и на пътната настилка, което е бариера при изцяло автономното шофиране. Използвайки експертните си познания, сензори и сериозни възможности за симулация, Bridgestone адресира тази нужда, като изгражда дигитален двойник на гумата от ново поколение. В рамките на изложението компанията ще демонстрира как двойникът и дигиталната технология за свързани гуми може да се използва за генериране на конкретни, изпълними прогнози, които могат да подобрят прецизността на системите за безопасност на автомобила.

- Webfleet решения за повишена ефективност - платформата Webfleet Solutions на Bridgestone използва данни и анализи, за да позволява на милиони превозни средства да се придвижват по възможно най-ефективния начин. Посетителите на изложението ще имат възможност да видят реална симулация на платформата, и да се уверят как телематиката захранва свързаната екосистема на превозното средство, трансформирайки глобалните бизнес стратегии, повишавайки безопасността и подобрявайки ефективността на разходите.


Тагове: CES 2020гумиглобалнирешениямобилностBridgestone

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ