www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Без Android Auto за MINI на този етап

16.12.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Технологии | Автор: Angel Sergeev | 3534 прочитания
A+ | A-

Само преди няколко дни BMW обяви интеграция за платформaта Android Auto, която ще бъде безжична в най-новите модели на баварския производител. Сега разбираме, че MINI - бранд собственост на BMW и използващ голяма част от технологиите на немците, няма да получи Android Auto поне на този етап.

"MINI няма да получи поддръжка на Android Auto по същото време, по което това ще се случи с BMW," говорител на марката коментира пред BMW Blog. "Засега нямаме график за интегрирането на платформата в колите на MINI."

Внедряването, което баварците ще приложат, ще бъде безжично, което означава, че няма да има нужда да се връзвате през USB порта, за да се свържете. От друга страна, засега не са много моделите смартфони, които предлагат такава връзка.

Android Auto улеснява използването на приложения от телефона, между които и навигационни карти от Google. При BMW интеграцията ще бъде пълна - данни за музика и навигация ще се появяват и на дигиталното инструментно табло и хед-ъп дисплея.

За първи път Android Auto в BMW ще бъде демонстрирано по време на изложението Consumer Electronics Show в Лас Вегас в началото на следващата година.Тагове: android autoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ