www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Интериорът в Rolls-Royce Phantom като гоблен (видео)

12.12.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Мода, красота | Автор: Jordan Lukanov | 396 прочитания
A+ | A-

Интериорът в Rolls-Royce Phantom като гоблен (видео)

На територията в централата на Rolls-Royce в Гудууд, Англия, има розова градина. Това е единственото място в света, където се отглежда сортът Phantom Rose - селектиран специално за британската марка от известният градинар Филип Харкнъс.

Именно „призрачните“ цветя станаха един вид отправна точка за бродерията в салона на един „Фантом“, поръчана от предприемач от Стокхолм. За да се създаде сложната бродерия върху тавана, вратите и предния панел са били нужни цял милион бримки, изпълнени от дизайнерското бюро Rolls-Royce Bespoke Collective.

Дизайнерите са успяли да илюстрират „призрачната роза“ в различни етапи на цъфтеж - от пъпката до отвореното цвете. Освен това, поради асиметричното подреждане, изглежда, че розите растат по протежение на тавана, започвайки от задната му страна.

В тъмното цветята се осветяват от влакнести оптични влакна, вградени в корпуса. Седалките на седана са облицовани с мека синя кожа Charles Blue с контрастна тъмна тапицерия, а на предния панел под стъклото има традиционна „Галерия“ с „растящи“ рози.Интериорът в Rolls-Royce Phantom като гоблен (видео)Интериорът в Rolls-Royce Phantom като гоблен (видео)Интериорът в Rolls-Royce Phantom като гоблен (видео)Интериорът в Rolls-Royce Phantom като гоблен (видео)

Тагове: ИнтериорRolls-RoycePhantomгобленвидеодизайнерНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ