www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Агент 007: Излезе първият трейлър от "Смъртта може да почака"

04.12.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1606 прочитания
A+ | A-

Агент 007: Излезе първият трейлър от "Смъртта може да почака"

Сряда, 4 декември, 7:30 ч., Good Morning America: GMA – едно от най-популярните американски предвания. Това са координатите на официалния ексклузивен дебют на най-дългоочаквания трейлър в света на киното. На Times Square NYC са и всички ключови актьори от 25-ия филм на най-успешния франчайз в света, които превръщат повода в истинска сензация. Минути по-късно целият свят става свидетел на първите кадри от "Смъртта може да почака" и внушителното присъствие на незаменимия Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

Главоломният успех на предишните филми от света на култовия агент 007 съвсем естествено предполага очакванията на зрителите да са огромни. И напълно в стила на Бонд можем да заявим, че още първото видео от продукцията дава сериозна заявка за нищо по-малко от истинско зрелище, разтърсващ сюжет и едно много класно актьорско присъствие.

Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на тайния агент и е най-успешен Бонд на всички времена, участие в Смъртта може да почака вземат и редица други изключителни актьори. Рами Малек, който надхвърли очакванията на зрители и критици с ролята си в Бохемска рапсодия, предизвика истинска сензация с новината, че в Смъртта може да почака той влиза в кожата на злодея. Мистериозният му образ, който представлява изключителна заплаха и провокация за Бонд, поставя нови перспективи и дава заявка за една успешна симбиоза между едни от най-впечатляващите холивудски актьори.

Сред останалите звезди във филма са Лашана Линч (Капитан Марвел), която ще бъде изключително противоречив герой във филма и успя да привлече доста внимание със спекулациите дали ще бъде следващият агент 007, невероятната Леа Сейду (Мисията невъзможна: Режим Фантом), която запомнихме още със Спектър и със сигурност, искахме да видим пак, Наоми Харис (007 координати: Скайфол, Спектър, Карибски пирати: На края на света) като един от най-вдъхновяващите образи, Ралф Файнс също се завръща като М, „поемайки щафетата“ от Джуди Денч, Бен Уишоу, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

В Смъртта може да почака плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от поредната опасна мисия, възложена от ЦРУ. А този път може би и най опасната. Но очаква ли някой агент 007 да предпочете спокойствието?

Залогът е голям, желанието за справедливост също. А това означава единствено, че филмът гарантира разтърсващи емоции и много адреналин! Наистина ли Смъртта може да почака? Ще разберем всичко на 10 април в кината и IMAX.Агент 007: Излезе първият трейлър от "Смъртта може да почака"Агент 007: Излезе първият трейлър от "Смъртта може да почака"Агент 007: Излезе първият трейлър от "Смъртта може да почака"Агент 007: Излезе първият трейлър от "Смъртта може да почака"

Тагове: Агент 007първикинотрейлърСмъртта може да почакаДжеймс БондНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ