www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

БФМ с благороден жест преди Night of the jumps

27.11.2019 | Авто новини: На 2 гуми » Мото спорт | Автор: Jordan Lukanov | 1954 прочитания
A+ | A-

БФМ с благороден жест преди Night of the jumps

Родната БГ федерация по мотоциклетизъм продължава една своя традиция, а именно, когато е домакин на кръгове от европейски и световни шампионати да обръща внимание и на социалната дейност. За федерацията това е от важно значение и много често е помагала в инициативи на различни благотворителни организации.

В предстоящото събитие Night of the jumps на 14 декември в „Арена Армеец” от БФМ са подготвили изненади за деца в неравностойно положение и студенти от Националната спортна академия. Освен, че ще бъдат предоставени безплатни билети за Вечерта на скоковете, над 60 деца ще имат възможността да се запознаят отблизо с най-добрите състезатели по мотокрос – фрийстайл в света. Всеки от тях, който пожелае ще може да види моторите от близо, да вземе автограф, и да си направи снимка с участващите пилоти.

За да получат първите пропуски, днес на срещата с медиите в Пресклуб „България” дойдоха Владислава Цолова, която е Председател на Сдружение „ Аутизъм днес” и директор на центровете за деца с аутизъм в София и Плевен, както и доц. Владимир Илиев от Сектор „ Автомобилен и мотоциклетен спорт” към Националната спортна академия. Двамата получиха билети от Председателя на орг.комитет на Гран При България Румен Петков и изразиха своята благодарност за жеста, който им направи родната мотоциклетна федерация. Входните талони те ще разпределят на семейства с деца аутисти, както и на заслужили студенти от НСА.

БФМ ще продостави и билети на центъра за настаняване на деца от семеен тип - „Иван Вазов” в ж.к „Надежда”, София. Фондация „ Димитър Бербатов” също ще получи безплатни пропуски за Вечерта на скоковете, 14 декември 2019 в Арена Армеец. Вратите на залата за публика ще бъдат отворени в 17:00 часа.


БФМ с благороден жест преди Night of the jumpsБФМ с благороден жест преди Night of the jumpsБФМ с благороден жест преди Night of the jumpsБФМ с благороден жест преди Night of the jumps

Тагове: БФМблагороденNight of the jumpsНощта на скоковетемотоциклет

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ