www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Ford v Ferrari" разби чартовете в първия си уикенд по кината

18.11.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Angel Sergeev | 4479 прочитания
A+ | A-

Изминалият уикенд беше първи за новата продукция на Fox, "Ford v Ferrari", която у нас е позната като "Пълно ускорение". По данни на IMDB, лентата е събрала над 31 милиона долара от приходи само в САЩ, с което зае първо място по този критерий в страната за изминалата седмица.

В глобален план, печалбата за момента възлиза на 52.4 милиона долара, което е повече от половината от инвестицията за филма в размер на около 90 милиона долара вече е върната. "Ford v Ferrari" е една от последните продукции на Fox преди сливането с Disney.

Според първоначалните данни, най-голям дял зрители се пада на мъже над 35-годишна възраст, които съставляват около 50 процента от общата аудитория. Мъжете зрители, логично, са близо двойно повече.

През 1959 г. Карол Шелби (Мат Деймън) е на върха след като печели най-трудното автомобилно състезание – "24-е часа на Льо Ман". Но най-големият му триумф скоро е последван от съкрушителна новина – неустрашимият тексасец научава, че страда от сериозно сърдечно заболяване, което ще му попречи да се състезава отново. Безкрайно изобретателният Шелби започва да проектира и продава коли с екип от инженери и механици, сред които и темпераментния тест-пилот Кен Майлс. Британски шампион и отдаден съпруг, Майлс е гениален зад волана, но също така е безцеремонен, арогантен и несклонен на компромиси.
 
След като автомобилите на Шелби се представят достойно на Льо Ман срещу Енцо Ферари, от Форд го наемат да проектира най-добрия състезателен автомобил, машина, която да победи Ферари на тежката френска писта. Решени да успеят въпреки всичко, Шелби, Майлс и екипът им ще трябва да преодолеят законите на физиката, корпоративното вмешателство и своите лични демони, за да създадат един революционен автомобил, който ще превъзхожда всички останали. Но тези смели мъже ще трябват да платят висока цена за победата.Тагове: ford v ferrariНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ