www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Хайде на кино: Ford срещу Ferrari на Льо Ман (трейлър)

11.11.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 4387 прочитания
A+ | A-

Хайде на кино: Ford срещу Ferrari на Льо Ман (трейлър)

Номинираният за Оскар Джеймс Манголд (“Логан“, „3:10 to Yuma”, “Walk the Line”) представя от 15 ноември филм вдъхновен от истинската история на едно приятелство, което завинаги промени историята на автомобилните състезания. През 1959 г. Карол Шелби (Мат Деймън) е на върха след като печели най-трудното автомобилно състезание – "24-е часа на Льо Ман".

Но най-големият му триумф скоро е последван от съкрушителна новина – неустрашимият тексасец научава, че страда от сериозно сърдечно заболяване, което ще му попречи да се състезава отново. Безкрайно изобретателният Шелби започва да проектира и продава коли с екип от инженери и механици, сред които и темпераментния тест-пилот Кен Майлс. Британски шампион и отдаден съпруг, Майлс е гениален зад волана, но също така е безцеремонен, арогантен и несклонен на компромиси.
 
След като автомобилите на Шелби се представят достойно на Льо Ман срещу Енцо Ферари, от Форд го наемат да проектира най-добрия състезателен автомобил, машина, която да победи Ферари на тежката френска писта. Решени да успеят въпреки всичко, Шелби, Майлс и екипът им ще трябва да преодолеят законите на физиката, корпоративното вмешателство и своите лични демони, за да създадат един революционен автомобил, който ще превъзхожда всички останали. Но тези смели мъже ще трябват да платят висока цена за победата.
    
"Пълно ускорение" / Ford v Ferrari
Премиерна дата в България: 15 ноември 2019 г.
Оригинално заглавие: LE MANS 66 (aka FORD v FERRARI)
Времетраене: 152 мин
Продуцент: Джеймс Манголд, Питър Чернин, Джено Топинг, Кевин Халоран, Дани Бърнфелд и Майкъл Ман
Сценарий: Джез Бътъруърт, Джон-Хенри Бътъруърт, Джейсън Келър
Режисьор: Джеймс Манголд
Музика: Марко Белтрами и Бък Сандърс
В ролите: Мат Деймън, Крисчън Бейл, Джон Бърнтал, Катрина Балфи, Трейси Летс, Джош ЛукасХайде на кино: Ford срещу Ferrari на Льо Ман (трейлър)

Хайде на кино: Ford срещу Ferrari на Льо Ман (трейлър)Хайде на кино: Ford срещу Ferrari на Льо Ман (трейлър)Хайде на кино: Ford срещу Ferrari на Льо Ман (трейлър)

Тагове: Льо МанкиноFordFerrariтрейлърфилмМат Деймън

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ