www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Токио 2019: Suzuki с трансформър и безпилотник

01.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1884 прочитания
A+ | A-

Токио 2019: Suzuki с трансформър и безпилотник

Японската компания Сузуки анонсира за Токийския автосалон два концептуални автомобила. Засега те са представени във вид на компютърни изображения, но разработчиците вече разказаха за функционалността и предназначението им.

Suzuki Waku Spo е поредна фантазия на тема автомобил-трансформър, който може оперативно да си променя типа на купето. Новият концепт с дължина 3700 мм може да бъде купе с формула на седалките 2+2 или комби с пълноценен четириместен салон.

Страните, покривът и задният панел са фиксирани и не могат да бъдат подменяни, но задната "надстройка" е сменяема. Във варианта на купе Suzuki Waku Spo има наклонен заден прозорец и капак на багажника, докато задният диван се измества напред и може да приема само спортни чанти. За да промените колата в комби трябва да инсталирате друг "калпак", който ви позволява да използвате напълно задните седалки.

Концептът Suzuki Hanare е безпилотен ван, който може да се използва като такси или мобилен офис. Оборудването на обитаемия модул може да се променя в съответствие в предназначението: предвидени са диванчета, сгъваеми столчета и огромен монитор на половин стена. Еднообемникът с дължина 3900 мм има една повдигаща се врата по целия борд.

Hanare е елмобил с постоянно задвижване с автопилот от максималното, пето ниво - т.е. място за шофьор изобщо не е предвиден. Това транспортно средство с еднакъв успех може да се движи в две направления, като при това универсалната светотехника сменява режима си на работа в зависимост от направлението на движение.


Токио 2019: Suzuki с трансформър и безпилотникТокио 2019: Suzuki с трансформър и безпилотникТокио 2019: Suzuki с трансформър и безпилотникТокио 2019: Suzuki с трансформър и безпилотник

Тагове: Токио 2019автосалонSuzukiтрансформърбезпилотник

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ