www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Яхта от Lexus за $4 милиона (допълнено с видео)

20.09.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: Jordan Lukanov | 2029 прочитания
A+ | A-

Яхта от Lexus за $4 милиона (допълнено с видео)

Lexus представи окончателния вариант на своята луксозна океанска яхта под името LY 650. Премиерата се състоя в крайбрежието на Флорида, където тузарското корабче извърши своето първо плаване пред публика.

Автомобилният производител разработваше лодката LY 650 през последните 2,5 години съвместно с американската фирма Marquis Yachts, която се занимава основно с изработването на премиум яхти. Освен това, в създването на яхтата участие има и италианското дизайнерско студио Nuvolari Lenard.

В конструкцията на 20-метровата лодка са използвани доста композитни материали за подсилване и олекчаване на корпуса. Заради увеличаване на скоростта и маневреността при разработката на яхтата е използван метода на хидродинамическото моделиране.

Lexus LY 650 може да превозва на борда си до 15 човека, а комфортно може да пренощуват до 6 пътника. Лодката може да бъде оборудвана с акустична система Mark Levinson, а за вътрешното пространство се предлагат елементи от истинско дърво.

Американските продажби на яхтата Lexus LY 650 започват на 30 октомври 2019 година. Цените на лодката започват от $3,7 милиона.Яхта от Lexus за $4 милиона (допълнено с видео)Яхта от Lexus за $4 милиона (допълнено с видео)Яхта от Lexus за $4 милиона (допълнено с видео)Яхта от Lexus за $4 милиона (допълнено с видео)

Тагове: ЯхтаLexusлукспремиумлодкамилионаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ