www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дебют за новото поколение Hyundai i10

03.09.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5664 прочитания
A+ | A-

След като загатна на няколко пъти чрез различни скици, Hyundai най-накрая представи в пълния му блясък новото поколение i10. Моделът изглежда по-зрял отпреди и предлага нови технологии.

Въпреки по-сериозния си дизайн, машината е почти идентична със своя предшественик по отношение на размерите си. Разликите са малки - новият модел е с 20 мм по-широк и стои с 20 мм по-ниско до земята.

Интериорът е коренно променен. Централната конзола е доминирана от 8-инчов екран, който, за щастие, не е от типа таблет, а е напълно интегриран в структурата на таблото. Инфотейнмънт системата предлага свързаност със Apple CarPlay и Android Auto, както и мобилно приложение, с което може да се контролират отделни функции на автомобила.

Задвижването е поверено на два компактни мотора без турбо пълнене. Това са 1.0 със 67 к.с. и 1.2 със 83 к.с. Стандартно се предлага 5-степенна ръчна скоростна кутия, а като опция може да се поръча и автоматизиран механизъм със същия брой предавки. Ще има и версия на пропан-бутан.

Продажбите в Европа ще започнат през първата половина на 2020 година.Тагове: hyundai i10Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ