www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дали новото Audi RS7 ще изглежда така?

30.08.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 6574 прочитания
A+ | A-

След премиерата на най-мощното бързото комби в историята на Audi, тази на RS6 Avant, феновете бавно поглеждат към следващото RS попълнение в редиците на компанията.

Става дума за RS7, което би трябвало да се появи относително скоро с оглед на напредналата тестова и развойна фаза по модела. Не е изключено да го видим още преди края на годината.

За да ни улесни в чакането, агенцията Carlifestyle представя рендър на модела, който предлага доста правдоподобна визия. Дизайнът е вдъхновен от RS6 Avant и определено съвпада с видяното по шпионските снимки до момента.

Можем да смятаме за 100 процента сигурно, че RS7 ще използва задвижващата система на мощното комби. Това означава, че под предния капак ще се крие 4.0-литров V8 битурбо мотор, който ще генерира 591 к.с. 

Автоматична трансмисия и 4х4 предаване Quattro предават мощността, както и 800 Нм въртящ момент, до четирите колела. Двигателят използва мека хибридна система за постигането на впечатляващия въртящ момент.Тагове: rs6Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ