www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Задава се ново поколение Hyundai i10 - ето и първата скица

07.08.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 1951 прочитания
A+ | A-

Hyundai започна подготовката си за лансирането на следващото поколение i10. Братският модел на KIA Picanto ще се появи в чисто новата си трета генерация по време на изложението във Франкфурт през септември, а налице вече е първа дизайнерска скица от возилото.

Пропорциите на новия i10 са предефинирани по ширина, височина и дължина, за да създадат един нов енергичен и открояващ се дизайн. Новата интерпретация на Каскадната предна решетка изразява спортен характер и включва в дизайна си дневните светлини, като по този начин продължава дизайнерските елементи от сегашното поколение i10.

Новите триъгълни въздухозаборници подчертават ширината и стойката на автомобила, както и повишават аеродинамиката му. Х-образната С-колона, видима от далечина, ясно идентифицира автомобила и привлича погледите.

Новият Hyundai i10 плътно следва политиката на марката на тема безопасност, затова моделът ще разполага с най-богата гама от системи за безопасност в своя клас. Ново поколение автономна аварийна спирачка (FCA) използва сензори, за да разпознава не само автомобили, но и пешеходци. Стандартно ще се предлагат и система за разпознаване на умора (DAW), както и система за следене на пътната лента (LKA).Тагове: hyundai i10Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ