www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Cadillac ще предлага и електрически Escalade

22.07.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Georgi Ivanov | 1830 прочитания
A+ | A-

Предстоящото пето поколение на луксозния SUV Cadillac Escalade ще излезе на пазара в три версии на задвижване, включително и изцяло електрически вариант. Информацията е на Cadillac Society, като се прави уговорката, че електрическата версия няма да е на разположение при дебюта на петата генерация Escalade през 2021 година, а ще се появи малко по-късно.

Според неофициална информация Escalade EV ще дебютира с пробег от 644 километра с едно зареждане, което означава използването на сериозна батерия с оглед на размерите и теглото на луксозния автомобил.

В момента на американския пазар №1 по пробег е Tesla Model X с батерия с мощност 100 киловатчаса, която осигурява 532 километра с едно зареждане.

Предполага се, че до момента, в който електрическият Escalade стигне до пазара, Model X също ще се предлага със сходен пробег, като това се очаква и от луксозния електрически пикап на стартъпа Rivian – R1S.

Все още обаче от страна на Cadillac няма почти никаква друга информация за проекта за електрическия Escalade.Тагове: електромобиликадилакcadillaccadillac escaladeелектрически suvнов моделпето поколение escaladeНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ