www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Lexus GXOR Concept в чест на феновете (видео)

19.07.2019 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 2099 прочитания
A+ | A-

Lexus GXOR Concept в чест на феновете (видео)

Абревиатурата GXOR е регистриран товарен знак на обществото на феновете на модела Lexus GX 470. Тя се разшифрова като GX Offroad, а сайта на ентусиастите е посветен на вариантите доработки на машината с помощта на разнообразни възли и аксесоари.

Тойота подготви собствена версия Lexus GXOR, използвайки вероятно съветите на самите почитатели, тъй като използваното оборудване е известно само на тесни кръгове производители. Специалната джипка е с повишено с 6 см окачване - с оригинални лостове и безшумни блокове, амортисьори с външни резервоари и "зъбати" гуми 275/70 General Tire върху 18-инчови F-Sport джанти.

Под праговете са монтирани удебелители, а дъното е затворено с пълна защита. За офроуд помагат новите силови брони, а на предницата е монтирана лебедка Warn 9.5 XPS, както и шнорхел. За всеки случай има и радиостанция Icon HAM.Lexus GXOR Concept в чест на феновете (видео)Lexus GXOR Concept в чест на феновете (видео)Lexus GXOR Concept в чест на феновете (видео)Lexus GXOR Concept в чест на феновете (видео)

Тагове: LexusGXORConceptофроудджипкаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ