www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дискордиа е 13-а сред транспортните компании в страната

11.07.2019 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 4283 прочитания
A+ | A-

Дискордиа е 13-а сред транспортните компании в страната

Дискордиа - една от най-иновативните и бързо развиващите се транспортно-логистични компании в страната и Европа, за поредна година зае челно място в класацията „Капитал 100“. Компанията достигна до 13-ата позиция сред най-големите компании в категория „Транспорт“ и бе отличена за най-динамично развиващата се сред конкурентите на пазара.
 
Отличното класиране на Дискордиа тази година е 4 позиции нагоре спрямо миналата, като една от причините е непрекъснатият ръст, който компанията бележи последните години. Само през 2018 г., например, приходите на дружеството са се увеличили с 40%, достигайки до 128 млн. лв.
 
За първа година Дискордиа влиза и в топ 300 на най-големите компании в България в класация на в. Капитал – „Капитал 100“ (К100) и също така заема 37-о място в категорията „Топ 50 по ръст на приходите“, от всички 300 най-големи компании в страната. Друго ключово отличие, което компанията получи, е позиционирането й в топ 10 в категория „Прогнози за 2019 г.“. Там Дискордиа заема 8-а позиция сред всички, обявени за компании с най-голям потенциал за растеж през 2019 година.

„За нас присъствието в тази класация е огромно признание за усърдната работа и усилията, които полагаме всеки ден. През последните години компанията ни устойчиво  поддържа ръст на приходите в порядъка на 40%. Заслугите за този постоянен и стабилен растеж се дължат главно на разрастваща се флотилия, постоянното увеличаване на екипа и непрестанните ни инвестиции в най-новите и високи технологии в сферата на транспорта. През тази година планираме да вложим значителна сума от приходите на компанията в иновации. Вярвам, че с общи усилия Дискордиа ще продължи да бъде лидер, налагащ високи стандарти в транспортния бизнес“, споделя Христо Христов – основател, изпълнителен директор и мажоритарен собственик на Дискордиа.

Дискордиа е обявена от в. Капитал и за най-амбициозната компания в сектора, заради мащабните си планове за разрастване до 2022 г. Компанията си е поставила за цел да стане лидер в Източна Европа и да увеличи автомобилния си парк на 1400 камиона в края на 2022 година.


Тагове: Дискордиалогистикатранспорткомпаниистранатакапитал

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ