www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Гудууд 2019: Предсерийна версия за кабриото Lexus LC

05.07.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 2580 прочитания
A+ | A-

Гудууд 2019: Предсерийна версия за кабриото Lexus LC

Януарският автосалон Детройт тази годин стана място на дебюта за концептуалната кола Lexus LC Convertible с мек гюрук. А на Фестивала на скоростта в Гудууд 2019 японците представиха тази машина като прототип.

По-този начин беше официално потвърдено производството на версията без покрив на флагманското купе Lexus LC. На Гудууд 2019 машината е показана в камуфлаж, но и с него и без него си личи силно изразения спойлер върху багажника и различните подглавки.

Най-интересното е, че колата е запазила мекия си покрив. Това я отличава от останалите купе-кабриолети на Лексус, които са с твърд сгъваем покрив.

Компанията обещава да разсекрети техническите данни и сроковете за появата на Lexus LC на по-късен етап. Най-вероятно дебютът на серийната версия ще се състои на някой от есенните автослони, производството ще започне през зимата, а при първите клиенти ще стигне в началото на пролетта.


Гудууд 2019: Предсерийна версия за кабриото Lexus LCГудууд 2019: Предсерийна версия за кабриото Lexus LCГудууд 2019: Предсерийна версия за кабриото Lexus LC

Тагове: Гудууд 2019предсерийнаверсиякабриоLexus LC

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "