www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Фейслифт за Opel Astra, получи нови мотори и трансмисии

03.07.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3296 прочитания
A+ | A-

Opel Astra бе обновена. Макар и визуално промени на практика да няма, то технологично моделът полуава доста подобрения. 

На първо място, двигателната гама. Налице са нови 1.2- и 1.4-литрови бензинови турбо мотори с мощност от 110 до 145 к.с. Тук немците добавят и нова 7-степенна CVT трансмисия, която ще е опционална за по-големия двигател. Измерено по новия стандарт WLTP, бензиновата Astra ще изразходва между 5.2 и 5.9 литра гориво на 100 километра пробег.

Феновете на дизела също няма да са разочаровани. Тук имаме нов 1.5-литров мотор във версии със 105 и 122 к.с. Освен стандартната 6-степенна "ръчка", ще се продава и чисто нова 9-степенна автоматична скоростна кутия. За първи път модел на марката получава такава трансмисия.

Opel обещава подобрения на вредните емисии с до 17 процента, като за това основно спомага прецизната система за обработка на изгорелите газове. Всички бензинови модели стандартно ще имат филтър за твърди частици, а дизелите получават инжектор за AdBlue.

Сериозно подобрение има по аеродинамиката. Нови панели, покриващи каросерията, както и радиаторна решетка с активни ламели, осигуряват коефициент на съпротивление от 0.25 за комбито и 0.26 за хечбека.Тагове: opelastraНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ