www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

30 мотоциклетисти на школа по безопасност при Мартин Чой

27.06.2019 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 3074 прочитания
A+ | A-

30 мотоциклетисти на школа по безопасност при Мартин Чой

30 мотоентусиасти изпитаха емоцията да се учат от европейския шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой и да карат заедно с него на пистата в Серес, Гърция, в рамките на традиционната инициатива на „ЕКО България“ и отбора на Чой EKO Racing Team. За осма поредна година Мартин, който е и 24-кратен шампион на България, обучава почитателите на моторите как да ги управляват безопасно по време на традиционното Мото училище.

То е част от инициативите на веригата бензиностанции в посока повишаването на пътната безопасност в страната. Мотоциклетистът и неговият екип прекараха целия ден на пистата с феновете на моторите, показвайки им различни техники с машината и давайки им ценни съвети. Тридесетте любители получиха тази възможност след участие в специална игра и жребий на официалната страница на „ЕКО България“ във facebook.

Денят започна със сутрешен инструктаж за основните правила за управление на състезателен мотоциклет, които са приложими и в ежедневни ситуации. Чой обясни какво е значението на различните типове гуми за по-добро и безопасно шофиране, а наред с това сподели и детайли за следенето на горивото, правилното превключване на предавките, съобразяването на скоростта в завоите и много други тънкости от своя дългогодишен опит.

Всеки един от участниците получи съвети и индивидуални препоръки от шампиона как да усъвършенства уменията си, и то не само в теоретични, но и в практически сесии. По време на тренировките запалените мотористи се редуваха на групи да излизат заедно с шампиона на пистата, а в рамките на деня мотористите направиха общо близо 3000 обиколки, за да упражнят новите си познания. Всички получиха и подписан от най-добрия български мотоциклетист сертификат за участието си в Мото училището, а повечето от тях не пропуснаха да запечатат важния момент на снимка със SuperChoy.


30 мотоциклетисти на школа по безопасност при Мартин Чой30 мотоциклетисти на школа по безопасност при Мартин Чой30 мотоциклетисти на школа по безопасност при Мартин Чой30 мотоциклетисти на школа по безопасност при Мартин Чой

Тагове: ЕКОмотоциклетистиуроцибезопасностМартин Чой

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ