www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Превърнаха лондонското такси LEVC в "баничарка"

18.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Jordan Lukanov | 1845 прочитания
A+ | A-

Превърнаха лондонското такси LEVC в "баничарка"

Компания LEVC (London Electric Vehicle Company), принадлежаща на китайската Geely, официално представи лекотоварен фургон на базата на хибридното такси TX. Този ван ще бъде най-скъпият модел в сегмента.

Цената и експлоатационните разходи са определящи фактори за успеха на лекотоварните автомобили, но засега това не важи, ако произвеждате модел от "зеления" сегмент - елмобил или плъг-ин хибрид. LEVC LCV е зареждаем хибрид, който ще струва над 50 хиляди британски лири.

Към него вече има повишен интерес от лондонската полиция и пожарна. Работата е в това, че британската столица се позиционира като един от центровете за екологични иновации в света и градските служби са принудени да купуват за своите паркове скъпи "електрички".

Без "зелената" тенденция не би бил възможно и таксито LEVC TX в сегашния му вид - колата е проектирана с отчитане на градските изисквания за екологичен пробег не по-малък от 30 мили (48 км), като за основа е взета платформата SPA на шведската фирма Volvo (тя също принадлежи на Geely) допълнена с неокласическо купе. Дебютът на LEVC TX се състоя преди две години и таксито вече е привична част от лондонския пейзаж.


Превърнаха лондонското такси LEVC в "баничарка"Превърнаха лондонското такси LEVC в "баничарка"Превърнаха лондонското такси LEVC в "баничарка"Превърнаха лондонското такси LEVC в "баничарка"

Тагове: ЕлмобилЛондонтаксиLEVCбаничарка

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ