www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

VW иска по-ранни доставки на Golf 8

18.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 4333 прочитания
A+ | A-

Volkswagen се опитва да стартира по-рано от планираното доставките на новия Golf 8, обяви шефът на компанията Херберт Дийс пред топ мениджърите на автомобилния гигант.

Развитието на осмото поколение на модела премина през няколко трудни етапа, основно свързани с проблеми със софтуеъра и осъвременяването му по безконтактен път.

Според по-ранна информация, представянето на Golf 8 ще е през октомври или малко по-рано на салона във Франкфурт. След това се очакваше преди края на годината да започне и производството, а първите клиенти да получат колите си през февруари 2020 година. Сега обаче амбицията на Дийс е тези първи доставки да станат факт преди края на 2019.

Така големият шеф на VW обяви завръщането на плана за лансиране на Golf 8 към най-ранните срокове, заложени в него, датиращи отпреди закъсненията със софтуеъра.

Тази година Golf отбеляза спад в търсенето с 14%, но остава най-продаваният модел в Европа – почти 150 000 коли за първите четири месеца на годината, следван от Renault Clio с малко над 122 000 бройки.Тагове: фолксвагенvw golfvw golf 8 лансиране франкфурт 2019Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ