www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вече 600 модерни камиона в гаража на Дискордиа

21.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 2184 прочитания
A+ | A-

Вече 600 модерни камиона в гаража на Дискордиа

Една от най-иновативните и бързо развиващи се транспортно-логистични компании в Европа - Дискордиа, разшири гаража си до внушителните 600 камиона. Стоте тежкотоварни автомобила, в които компанията инвестира за последните шест месеца, също са от най-ново поколение и отговарят на всички изисквания за автомобили от стандарт Евро-6.

За да отбележи разрастването си, компанията постави специален брандинг на задните врати на ремаркето на 600-ия камион, с обединяващо послание към всички шофьори – „Заедно по пътя на успеха“. След представянето на 600-ия камион плановете за растеж до края на годината се допълват от направената поръчка на още 180 нови и модерни камиона, с които компанията частично ще обнови авто парка си, внедрявайки последно поколение иновации от сферата на транспорта.

До 2022 година компанията планира броят на собствения й превоз да достигне до внушителните 1400 камиона. Благодарение на големия си автопарк от тежкотоварни автомобили, оборудвани по най-съвременните изисквания за екологичност и безопасност на движението, множеството логистични услуги и десетки иновативни решения за повишаване на ефективността на работа, компанията за пореден път затвърждава лидерските си позиции в сферата на транспорта и логистиката.


Вече 600 модерни камиона в гаража на Дискордиа Вече 600 модерни камиона в гаража на Дискордиа

Тагове: 600модерникамионгаражфлотилиялогистикатранспортДискордиа

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ