www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Volkswagen загатна за новия Golf

15.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3544 прочитания
A+ | A-

Макар и доста прикрито, Volkswagen започна официално да говори за следващото, осмо поколение на бестселъра си Golf. Немците разпространиха първи скици от модела, който ще видим по-късно тази година.

Разбира се, на този етап разполагаме с доста първоначални рисунки на модела, които не показват картината напълно правдоподобно. Все пак, можем спокойно да кажем, че хечбекът ще бъде малко по-голям от седмата си генерация, което пък трябва да се отрази положително на вътрешните обеми.

Скица от интериора разкрива табло с два големи екрана. Единият ще играе ролята на инструментно табло пред очите на шофьора, а другото ще има функцията на дисплей за инфотейнмънт системата. Интересното е, че виждаме и още един малък сензитивен на докосване екран, който се намира вляво от волана.

Volkswagen вече обеща, че ще намали присъствието на физически бутони в кабината до минимум. Именно заради това, управлението на климатичната система ще бъде контролирана от малки тъч плъзгачи на централната конзола.Тагове: vwgolfНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ