www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Още един футуристичен концепт за 100 г. Citroen

14.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 2895 прочитания
A+ | A-

Още един футуристичен концепт за 100 г. Citroen

Вековният юбилей от началото на производство на автомобили с марката Citroen се чества подобаващо чрез експозиции на исторически модели, срещи на собственици на коли от различни епохи, книги и сувенири. Бяха подготвени и два концептуални автомобила, показващи насоките на развитие в марката за предстоящите години.

Първият - Citroen Ami One, дебютира през зимата, а вторият беше разсекретен тези дни. Новият Citroen 19_19 прилича на фантастичен луноход, като разработчиците му са ползвали вдъхновение от авиацията и смятат, че такъв може да бъде автомобилът на бъдещето за комфортни пътешествия на далечни разстояния.

В стъклата на предните врати са вградени екрани, като Citroen 19_19 е способен да разпознава собственика и да го приветства с външна анимация. Интериорът се определя като стая с индивидуални места за четирима.

Креслото на шофьора има регулируема облегалка, на разположение на предния пътник има сгъваема опора за крака, а в задния ред има мек "диван". Няма ги традиционните екрани, които са заменени с проекционни дисплеи.

Според очакванията Citroen 19_19 Concept е елмобил, като разработчиците обещават преход с едно зареждане до 800 км! Такъв показател трябва да обезпечи тягова акумулаторна батерия с капацитет 100 кВт/ч. Прототипът има два електродвигателя (по един на всяка ос) с обща мощност 462 к.с. и въртящ момент 800 Нм.


Още един футуристичен концепт за 100 г. CitroenОще един футуристичен концепт за 100 г. CitroenОще един футуристичен концепт за 100 г. CitroenОще един футуристичен концепт за 100 г. Citroen

Тагове: ЮбилейфутуристиченконцептпрототипCitroen

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ