www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Автомобил за $3,4 милиона в полицията на ОАЕ (видео)

07.05.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 3496 прочитания
A+ | A-

Автомобил за $3,4 милиона в полицията на ОАЕ (видео)

Автомобилният парк на столицата в Арабските Емирства Абу Даби се попълни с още един суперкар - Lykan HyperSport от W Motors. Компанията е основана в Ливан, но след това се премества в ОАЕ.

Трябва да се отбележи, че Lykan HyperSport се появи в Абу Даби преди няколко години, но едва сега арабите го премениха в полицейски ливреи и започнаха да го използват. Суперколата се задвижва с битурбо "шесторка" за 750 к.с. с обем 3.7 литра и се ускорява до 100 км/ч за 2.8 секунди.

Тиражът на този автомобил е ограничен до 7 екземпляра, всеки оценен на минимум 3,4 милиона долара. След Lykan, W Motors представи приемника му Fenyr SuperSport. Той е с турбомотор за 900 к.с., позволяващ ускорение от място до 100 км/ч за 2.7 секунди.

Цената на Fenyr е по-малка - $2 милиона, тъй като тиражът е почти четири пъти по-голям - 25 бройки. Lykan HyperSport впечатлява, но автопаркът на полицията в Дубай е по-як: Audi R8, Aston Martin One-77, Bentley Continental GT, BMW M6, Bugatti Veyron, Ferrari FF, Ford Mustang, Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C, Mercedes-Benz G-Class от Brabus.Тагове: АвтомобилмилионполицияОАЕАбу Даби Дубай

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ