www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Moto Expo 2019: Дебют за България на Royal Enfield

02.04.2019 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 1472 прочитания
A+ | A-

Moto Expo 2019: Дебют за България на Royal Enfield

Британската марка мотоциклети Royal Enfield ще присъства за първи път на изложение в България. Това ще стане по време на Moto Expo 2019 (10-14 април зала Асикс Арена София, бивша Фестивална) и ще представи новите си модели: Continental GT 650 и Interceptor 650, заедно с класическия Bullet 500.

Те са изцяло разработени в новия технологичен център на Royal Enfield в Лестершайър, Великобритания, построен само за 11 месеца от индийските собственици на марката– Eicher motor Co. RE е една от най-старите марки мотоциклети, водеща началото си през далечната 1901 г., произвеждани без прекъсване до днес и в процеса си на глобално разширяване, ще бъде и за напред, една от най-иновативните марки в средния сегмент, запазващи качеството и изчистения опростен вид на продуктите си. „В един свят в който на продуктите е заложено планирано остаряване, ние от Royal Enfield разчитаме изцяло на целенасоченото дълголетие“, казва Руди Сингх, шеф на компанията.

All-Express представя цялата гама на Dunlop
Също по време на мотоциклетното изложение Moto Expo 2019 основните вносители на Dunlop за България All-Express ще покажат най-новите си модели за текущия сезон. Със своята близо 130 годишна история, Dunlop са се доказали като един от най-успешните производители на надеждни гуми не само в състезанията по мотоциклетизъм на писта, но и в мотокроса.

Тази година рекорден брой отбори, сред които Husqvarna, KTM, Kawasaki Racing Team, Wilvo Yamaha и други, избраха именно Dunlop за сезон 2019 в Световния шампионат по мотокрос. Богатата спортна история на марката датира още от 1889 г., когато постига първата си победа в състезание от сериите на остров Ман.
 
От 1969 година с мотоциклети с гуми Dunlop са подобрени редица рекорди за скорост. Брандъд има сериозно присъствие и в Moto2, Moto3 и MotoGP класовете. През сезон 2019 All-Express ще продължи да подкрепя българските състезатели по мотоциклетизъм във всички дисциплини, защото сигурната гума е един от основните компоненти за безопасността.


Moto Expo 2019: Дебют за България на Royal EnfieldMoto Expo 2019: Дебют за България на Royal EnfieldMoto Expo 2019: Дебют за България на Royal Enfield

Тагове: Moto Expo 2019дебютБългарияRoyal Enfieldизложение

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ