www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вече можете да изкарвате пари от реклама по вашата кола

08.03.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Angel Sergeev | 6117 прочитания
A+ | A-

Нов и доста любопитен стартъп от Македония стъпи на българския пазар. Става дума за фирмата PowerAD, която предлага иновативна платформа за рекламодатели и потребители, които да изкарват пари чрез собствените си автомобили.

Най-общо казано, платформата ви предоставя реклама, която поставяте върху колата си. Съществуват няколко нива на покритие, които носят съответно различни приходи.

С помощта на специално приложение в телефоните си и QR код, собствениците на коли отчитат изминатите километри, престой на паркинг и полезно време ефективна реклама 24 часа в денонощието.

Всички желаещи собственици на автомобили да участват в платформата преминават през едномесечен тестов период, преди да подпишат договор.

Проектът вече успешно работи в Полша, Македония и Сърбия. През април ще стартира официално и у нас, като цената на 1 изминат километър ще се заплаща по 0.20 евро цента или приблизително 0.40 лв. Сред първите клиенти са рекламни агенции, фирми с автопаркове с над 50 небрандирани автомобили и студенти, решили да припечелват със собствените си возила.

„Времето на статичната външна реклама отминава," коментира македонският софтуерен инженер и собственик на компанията Петър Христов. " Нашите реклами се движат и от това всеки може да печели пари.“

Повече информация можете да откриете на сайта на PowerAD.Тагове: рекламаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "