www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Harley-Davidson с нов туринг мотоциклет - Electra Glide Standard

08.03.2019 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 1366 прочитания
A+ | A-

Harley-Davidson с нов туринг мотоциклет - Electra Glide Standard

Новият Harley-Davidson Electra Glide Standard с мускулестия Milwaukee-Eight 107 двигател е олицетворение на автентичните туринг мотоциклети за пътешествия на легендарната компания. Създаден за любителите на класическите американски туринги Electra Glide Standard е средство, с което да избягат от градския шум в търсене на красиви гледки, неочаквани истории и запознанство с нови приятели.

Electra Glide Standard е събрал в себе си всички отличителни дизайнерски черти на Harley-Davidson като предния обтекател около фара, многото хромирани елементи, „дисаги“ за багаж, включени в стандартното оборудване и алуминиеви колела. Хромираните детайли са допълнени от полирани капаци на двигателя и елементи в черно, с което е търсен баланс между класическия и модерния дизайн на Harley-Davidson.

За да подпомага ездачите при дългите пътувания Electra Glide Standard разполага стандартно с електронен круиз контрол, задни амортисьори с възможност за настройка, предница с 49 мм амортисьори и Brembo спирачна система с ABS. В сърцето на Harley-Davidson Electra Glide Standard е последното поколение на двуцилиндровият V-образен Milwaukee-Eight 107 (1745cc) двигател. Той се отличава с повишена мощност и въртящ момент, намален разход на гориво и балансиращ вал, който елиминира 75% от първичните вибрациите при празен ход, четири клапана и две запалителни свещи на цилиндър.


Harley-Davidson с нов туринг мотоциклет - Electra Glide StandardHarley-Davidson с нов туринг мотоциклет - Electra Glide Standard

Тагове: Harley-DavidsonтурингмотоциклетElectra Glide Standard

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ