www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Женева 2019: Световна премиера за електрическия миниван Concept EQV

06.03.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1011 прочитания
A+ | A-

Женева 2019: Световна премиера за електрическия миниван Concept EQV

Световната премиера на изцяло електрическия миниван в премиум сегмента Concept EQV от Mercedes-Benz съчетава в себе си възможността за екологично чист транспорт и впечатляваща динамика за движение с макимална функционалност и елегантен дизайн. Концептът за пръв път се представя тези дни на Автосалон Женева 2019.

Подразделението за малотонажни автомобили в Мерцедес планира серийно производство за Concept EQV още в близко бъдеще. Сред техническите достойнства на минивана са преход от 400 км с едно зареждане и възможност за бързо презареждане, което добавя още 100 км само за четвърт час.

Освен това, миниванът предлага превъзходно ниво на комфорт в салона и максимум функционалност, благодарение на широкия избор от настройки на седалките. Това возило може да има широко използване като функционален и разностранен автомобил, който прекрасно подхожда както за семейно използване, така и за спортен отдих.


Женева 2019: Световна премиера за електрическия миниван Concept EQVЖенева 2019: Световна премиера за електрическия миниван Concept EQVЖенева 2019: Световна премиера за електрическия миниван Concept EQVЖенева 2019: Световна премиера за електрическия миниван Concept EQV

Тагове: Женева 2019световна премиераелектрическиминиванConceptEQVНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ