www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Направиха грамофонни плочи от гумите на легендарно порше (видео)

19.02.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2837 прочитания
A+ | A-

Направиха грамофонни плочи от гумите на легендарно порше (видео)

Последният комплект гуми от спортния прототип Porsche 919 Hybrid за "24 ч. на Льо Ман" беше използван за създаване на 200 грамофонни плочи. Върху всеки винил са записани 24 истории за участието на Порше в легендарното състезание и в края на този месец ще бъдат изкарани на благотворителен аукцион.

Първоначално сликовете бяха нарязани, след това смачкани и пресовани на винил. Звуковите канали са направени от едната страна на плочата, а повърхността на другата остава недокосната, като при истинска гума. Волфганг Порше, Чaд Маккуин и двукратният победител Ханс-Йоахим Щак споделиха своите истории за Льо Ман за специалното издание "The 24 Minutes of Le Mans".

На 24 февруари всичките 200 копия ще бъдат изложени на благотворителен търг. Постъпленията от продажбата на виниловите плочи Porsche ще предаде на френската организация Loisirs Pluriel, която помага на деца с увреждания.

През 2017 г. Porsche отпразнува своята 19-а победа в „24 часа на Льо Ман”. Така екипът записа три поредни - 919 Hybrid беше най-бързият през 2015, 2016 и 2017 година. След "завършването" на спортната си кариера хибридът постави абсолютен рекорд на Нюрбургринг, преминавайки пистата за 5 минути и 19.546 секунди.Направиха грамофонни плочи от гумите на легендарно порше (видео)

Тагове: Гуми грамофонни плочи винил Porsche Льо Ман

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ