www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Карлос Гон с нова молба да излезе от затвора

21.01.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Kiril Stoykov | 3085 прочитания
A+ | A-

Бившият ръководител на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi Карлос Гон е поискал от японски съд да го освободи под гаранция. 64-годишният топ мениджър обещал да не напуска Япония, като е готов да даде паспорта си и да сложи специална гривна, която да следи къде се намира.

"Вече 64 дни съм в ареста. Въпреки че съдът разглежда моята молба за освобождаване под гаранция, искам да подчертая, че ще бъда в Япония и ще изпълнявам всички необходими изисквания за освобождаване под гаранция”, казва Гон.

Това е вторият опит на французина да излезе от затвора. По-рано съдът отхвърли това искане, като се има предвид, че топ мениджърът може да повлияе на свидетели или да избяга в друга страна.
Гон отказва да се признае за виновен за финансови измами. По време на изслушването той не се призна за виновен. Гон подчерта, че арестуването му е "неоснователно".

Босът на съюза на Renault-Nissan-Mitsubishi Карлос Госн бе задържан на 19 ноември на летището на Токио по подозрение за укриване на данъци.Тагове: Карлос ГонзатовргаранцияРеноНисанНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ